Naručivanje je krajnje jednostavno, sa sajta sa kojeg kupujete treba samo da kopirate link i putem Kontakt Formulara ili na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljete isti, sa Vašim podacima i brojem telefona.

 

 

 

1. Link

 

Copy/Paste linka ne bi trebao da predstavlja problem, a ako je lakše, možete i poslati ID predmeta, ukoliko se radi o eBayu, Aliexpressu ili Amazonu.

Npr. na slici iznad je to broj 32504440431.

 

2. Izbor detalja

 

Često, proizvodi imaju izbor karakteristika, npr. boja, veličina, model, itd., i ti detalji su jako bitni da bi se stiglo na kraju do uspešne kupovine, zato sa linkom prosledite i te detalje odmah.

 

3. Slanje poruke

 

Kad ste kopirali link i izabrali detalje vezane za predmet(ukoliko postoje), možete ih proslediti nama na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. direktno, ili putem Kontakt Formulara na sajtu.

 

 

4. Predračun

 

Posle obrade Vašeg predmeta dobićete mejl sa predračunom, u kojem ćete izmedju ostalog naći krajnji iznos i podatke za uplatu.

 

 

 5. Uplata

 

Izvršite uplatu prema predračunu. Ako želite da ubrzate proces, pošaljite nam sliku/scan uplatnice, ali u većini slučaja dovoljno je da javite da ste izvršili uplatu, jer uplate u banci stižu brzo na naš račun, dok kod uplate u Pošti kliring je u 11h i 15h, pa uplate izvršene posle 15h leže na račun narednog dana.

Izgled uplatnice i kako da se popuni:

 

6. Kupovina

 

Posle izvršene uplate i pristizanja iznosa na naš račun odradjujemo kupovinu predmeta za Vas. Preostaje samo da dočekate svoj predmet. U slučaju da nije stigla roba u roku od 45-60 dana, ili nije prema opisu, javite nam se, i rešićemo. O rešavanju reklamacije možete pročitati ovde.